dijous, 12 de maig del 2022

Pocés participatiu Elecció Empresa Menjador Curs 2022-23

 Benvolgudes famílies, 

Iniciem un procés de selecció d'empreses de menjador pel curs vinent.
ESPAI DE PARTICIPACIÓ: 
- Dimarts i Dijous de 17 a 18h a l'Espai AFA (costat biblioteca de l'escola)
- HI HA SERVEI D'ACOLLIDA GRATUÏT si cal. 
- Junts Mirarem la informació, Debatrem i opinarem, i ESCOLLIREM l'empresa que presentem a la comissió de menjador com escollida per l'AFA. 

Aquest procés no es farà a través de votació general, sinó que hem creat un espai de debat i de treball on totes les famílies que es preocupen i tenen interès en aquest tema: participaran, sumaran, buscaran que es cobreixin necessitats, i escolliran la que més agrada i responen a la nostra escola. 

La comissió de menjador del consell escolar ratificarà el procediment i l'elecció que l'AFA hagi fet, i ho portarà al Consell Escolar per la seva aprovació definitiva. 

Les families que estiguin en aquest procés vindràn a presentar i defensaran la proposata a la comissió de menjador del consell escolar, la comunicaràn a les famílies de l'Escola i a l'Assemblea, i es realitzarà una trobada de families oberta a tohom a final de curs. 

Us animem a participar!  
Podeu venir i pregunar el que creieu conveninent.

La Junta de l'AFA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.