EXTRAESCOLARS

EXTRAESCOLARS CURS 2021-2022

Mesures Preventives durant el Mes de GENER 2022 enfront a la propagació del Virus de la COVID19 des de l'AFA: 

Durant aquests dies l'AFA ha estat atenta a noves indicacions del Departament d'Educació. Des de l'AFA es vol protegir la continuació de l'Escola, evitant la propagació i el possible confinament de grups d'aula. És per aquest motiu que hem estudiat unes mesures dins les activitats extraescolars, en coordinació amb l'equip directiu.

Aquestes mesures estan previstes només durant el mes de Gener per protegir la continuació de l'Escola, donat que les activitats actualment s'estan realitzant amb grups barrejats i l'actual protocol indica que en cas de sortir un positiu dins un grup de les extraescolars, cal confinar el grup de l'activitat, i les classes respectives, i els germans. 

Les mesures son:

1. Aplaçar l'inici de les activitats a la setmana del 31 de Gener:  Totes les activitats que es fan a interior i hi ha alumnat de diferents cursos. Reduint el risc de contagi dins les activitats deixant un període de restabliment de grups estables dins les aules. Les activitats on son el mateix grup bombolla es poden oferir.

2. El mes de Gener, aquestes activitats extraescolars, NO ES COBRARAN ALS USUARIS QUE NO REALITZEN ACTIVITATS. Es procedirà a oferir el servei essencial d'acollida al PREU d'acollida, gestionat internament dins l'AFA.

3. Incrementar la distància de seguretat dins les activitats entre l'alumnat. Ús de mascareta dins les activitats.

4. En últim terme, i si la referent COVID del centre, la direcció o les autoritats pertinents, recomanen el tancament d'una o més activitats extraescolars, us mantindrem informats i es procedirà a oferir el servei essencial d'acollida al preu d'acollida, gestionat internament dins l'AFA. 

En relació als Serveis d'Acollida de Mati i de Tarda:

  • L'acollida segueix oferint-se durant el matí i durant la tarda. 
  • L'Horari de tarda serà fins les 18h per tal de cobrir l'horari de les extraescolars anul.lades per aquelles famílies que per concil.liació familiar necessiten aquest horari. CAL AVISAR A LA MARIA DELGADO per missatge a mòbil (671851370)


La relació de les activitats queden de la següent manera: (havent estudiat amb els professors la viabilitat i la continuació): 

CAPOEIRA: PASSA A EXTERIOR I S'ESTABLEIX GRUP BOMBOLLA FINS EL 31 DE GENER.

DIBUIX:  TANCADA FINS EL 31 DE GENER, hi ha molta barreja d'alumnat. 

ANGLÈS MIGDIA: PARCIALMENT ENDAVANT AMB GRUPS BOMBOLLA, els poquets alumnes que es barregen es protegeixen, deixant el grup més nombrós com a grup bombolla. Només els alumnes de 1r, 3r, 4t i 5è participaran en aquesta activitat, i serà en els següents horaris: Dimecres: 12.45 - 3r, 13.45 -4t; Dijous: 12.45 - 5è, 13.45 - 1r. La resta no podràn assistir. 

ANGLÈS LET'S PLAY: PASSA A ONLINE. el mestre comunicarà la via de contacte i enllaç a les famílies. 

CERÀMICA:  TANCADA FINS EL 31 GENER, hi ha molta barreja d'alumnat. 

CIRC: TANCADA FINS EL 31 GENER, hi ha molta barreja d'alumnat.

CHEF: TANCADA FINS EL 31 GENER, hi ha molta barreja d'alumnat. 

ROBÒTICA: TANCADA FINS EL 31 GENER, , hi ha molta barreja d'alumnat. 

IOGA: TANCADA FINS AL 31 GENER, hi ha molta barreja d'alumnat. 

BICI: PASSA A EXTERIOR I S'ESTABLEIX GRUP BOMBOLLA FINS EL 31 DE GENER.

REFORÇ: Donat que són classes individualitzades CONTINUA.

ESCOLETA i FUTBOL FEMENÍ: PASSA A EXTERIOR I S'ESTABLEIX GRUP BOMBOLLA i MESURES EXTREMES FINS EL 31 DE GENER.

Des de l'AFA demanem que mantinguem les mesures de seguretat entre tots i totes i en cas de símptomes, informeu i feu seguiment mèdic i seguiment de les instruccions.

La Junta de l'AFA. Comissió Extraescolars. 

INFORMACIÓ:
General: Dates i inscripcions:
  • Inici el 4 Octubre fins a finals de Maig
  • L'afa ofereix l'Acollida de tarda fins que comencin les extraescolars, han d'avisar al mestre de veu o per agenda, o a la Maria Delgado per missatge més recomanable, i poden fer ús sense ser gratüit, pagant el 50% del mes o l'ús esporàdic.  
  • Inscripcions del 3 fins el 19 de Setembre.   
  • ENCARA QUEDEN PLACES!  CONSULTA'NS!
  • DURANT EL CURS US PODEU INSCRIURE, CONSULTAR PLACES, O BAIXA A TRAVÉS DE LA BÚSTIA DE L'AFA AL LATERAL D'AQUEST BLOC.
  • Festival a fi de curs!Informació General :
Bústia per NOTIFICACIÓ BAIXA o CONSULTA PLACES durant el curs i/o PROPOSTES omplir la (Bústia de l'AMPA -lateral del BLOC-)

En aquelles activitats que s'obrin diferents torns en un mateix dia, els alumnes que esperen l'altre torn, poden fer ús de l'acollida de tarda gratuïtament.
Pagaments:

- El pagament s’efectuarà per TPV, segons acord d'assemblea del 2 Maig 2019. Els usuaris abonaran el cost del 2% del TPV a les seves quotes.


- L'alumnat que participi extern a l'AFA o l'escola, abonarà una quota de 10€/anual/infant en concepte de Assegurança i Gestió.


- En cas de donar-se de baixa cal avisar a la bústia de NOTIFICACIÓ DE BAIXA i es cobrarà el trimestre en curs (Activitats AFA) en motiu del COVID19.

- Compromís de Pagaments per TPV mensual de tot el trimestre encara que la baixa sigui al principi, mitjans o sense acabar el trimestre. Degut a les mesures COVID, l’AMPA ha reduït les ràtios i ajustat el monitoratge, és per això que demanem aquest compromís, sinó les activitats no es poden sostenir.

- RECORDEU: Veure la subvenció des de l'ajuntament per: Ajuts per a l'activitat esportiva per a infants per prevenir el risc d'exclusió social (Web ajuntament)

- Altra informació: Al poble disposeu d’altres activitats com futbol, patinatge, esbart o música...


 (Actualitzat Setembre 2021)

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.