EXTRAESCOLARS

EXTRAESCOLARS CURS 2021-2022

General: Dates i inscripcions:
  • Inici el 4 Octubre fins a finals de Maig
  • L'afa ofereix l'Acollida de tarda fins que comencin les extraescolars, han d'avisar al mestre de veu o per agenda, o a la Maria Delgado per missatge més recomanable, i poden fer ús sense ser gratüit, pagant el 50% del mes o l'ús esporàdic.  
  • Inscripcions del 3 fins el 19 de Setembre.   
  • ENCARA QUEDEN PLACES!  CONSULTA'NS!
  • DURANT EL CURS US PODEU INSCRIURE, CONSULTAR PLACES, O BAIXA A TRAVÉS DE LA BÚSTIA DE L'AFA AL LATERAL D'AQUEST BLOC.
  • Festival a fi de curs!Informació General :
Bústia per NOTIFICACIÓ BAIXA o CONSULTA PLACES durant el curs i/o PROPOSTES omplir la (Bústia de l'AMPA -lateral del BLOC-)

En aquelles activitats que s'obrin diferents torns en un mateix dia, els alumnes que esperen l'altre torn, poden fer ús de l'acollida de tarda gratuïtament.
Pagaments:

- El pagament s’efectuarà per TPV, segons acord d'assemblea del 2 Maig 2019. Els usuaris abonaran el cost del 2% del TPV a les seves quotes.


- L'alumnat que participi extern a l'AFA o l'escola, abonarà una quota de 10€/anual/infant en concepte de Assegurança i Gestió.


- En cas de donar-se de baixa cal avisar a la bústia de NOTIFICACIÓ DE BAIXA i es cobrarà el trimestre en curs (Activitats AFA) en motiu del COVID19.

- Compromís de Pagaments per TPV mensual de tot el trimestre encara que la baixa sigui al principi, mitjans o sense acabar el trimestre. Degut a les mesures COVID, l’AMPA ha reduït les ràtios i ajustat el monitoratge, és per això que demanem aquest compromís, sinó les activitats no es poden sostenir.

- RECORDEU: Veure la subvenció des de l'ajuntament per: Ajuts per a l'activitat esportiva per a infants per prevenir el risc d'exclusió social (Web ajuntament)

- Altra informació: Al poble disposeu d’altres activitats com futbol, patinatge, esbart o música...


 (Actualitzat Setembre 2021)

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.