TPVEscola

Els pagaments dels serveis que gestiona l'AFA, al igual que els de l'Escola, es faran a TPVEscola. Tot seguit us expliquem el funcionament dins l’Aplicació: (Disposeu de link de TPVEscola al lateral del blog)

APARTAT PAGAMENTS TROBAREU:

-Quota D'AFA familiar. Va lligada a un dels vostres fills i l’import varia si teniu un, dos, tres o quatre fills a l’escola. Per accedir a la resta de serveis cal ser associat. Teniu més informació al bloc pestanya Socis. 

-Reutilització d'Equipament Educatiu Solidari. Teniu més informació del projecte al bloc pestanya Equipament i Roba. 

-Extraescolars. Cada activitat té una quota. Més informació al bloc pestanya Extraescolars.

-Tots els pagaments han d’estar abonats incloent el 2% de TPV de cada quota (gestió)  abans del dia 10 del mes següent a la utilització aproximadament.

APARTAT COMPRES TROBAREU:

-A l’apartat de Compres de TPVEscola trobareu tot l’equipament/roba que es ven mitjançant L'AFA. Més informació de terminis al bloc pestanya equipament.

-Per aquelles famílies que els seus fills no escolaritzats a l’escola (escola bressol o institut) que fan ús dels serveis de l'AFA (per exemple extraescolars, canguratges per reunions,..) també trobareu el pagament de l’assegurança escolar que permetrà als infants estar coberts (per exemple en Casals)

DOMICILIACIONS DE LES TARGETES A TPVESCOLA

Des de l’app i la web de TPVEscola a més de deixar la targeta desada per tal que no hagueu d’introduir-la cada cop que feu un pagament, també podeu DOMICILIAR els pagaments automatitzats de l’escola/AFA.

Com funcionen les domiciliacions?

El més important és que, a nivell de seguretat, ni l’escola/AFA ni tampoc TPVEscola veuen mai el número de targeta que deseu o sobre la qual domicilieu. Les dades de les vostres targetes es desen a Redsys, que és el sistema bancari nacional de processament de targetes i sempre en entorn segur.

Què vol dir domiciliar els pagaments?

Si domicilieu pagaments, tres dies abans del venciment del pagament, cap a les 10:30h del matí, el sistema us enviarà un avís per l’app i un email. A l’email us informen del pagament que es carregarà durant el dia i us dona la possibilitat d’anul·lar la domiciliació automàtica per aquell pagament.

Quan el sistema processa les domiciliacions, si no hi ha hagut una anul·lació al pagament, rebreu un justificant del pagament i, si no s’ha pogut fer el càrrec, també rebreu un email i haureu d’accedir a TPVEscola per fer el pagament.

IMPORTANT: Si teniu més d'un/a fill/a, heu d'activar la domiciliació de la targeta per a cada usuari dins de TPVEscola (a Configuració/Usuari de l’app). Per domiciliar els pagaments per app per a tots els usuaris, caldrà que tingueu incorporats tots els usuaris dintre de l'app. Per a fer això, heu d'anar a Usuaris>Nou Usuari i introduir la clau de l’usuari que us envia el sistema quan formeu part de l’escola des de TPVEscola.

Després podreu canviar d'usuari des de Usuaris>Canvi d'Usuari. Un cop comproveu que teniu tots els usuaris aneu a Configuració>Domiciliació. Així us quedarà tot domiciliat per a tots els fills/es.

I si es paga des de diferents targetes?

Podeu desar més d’una targeta al sistema i decidir si activeu domiciliació per cada targeta, i els pagaments que voleu que es carreguin a cada targeta domiciliada.

Com puc saber si he pagat alguna activitat concreta?

A més podeu consultar històric dels moviments realitzats a la configuració dels usuaris. De manera que sempre sabreu què heu abonat i què no.

Dins la web de TPVEscola podeu consultar més dubtes i en cas de que no es resolguin podeu escriure a través de la BÚSTIA DE L'AFA o a l’Escola per correu o de forma presencial a secretaria. 

L'AFA de l'Escola Aqua Alba

Actualitzat Agost 2022


L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.