MENJADOR

Menjador Escolar

Informació:

El servei l'oferim delegat del Consell Escolar, i la nostra funció com a AFA és vetllar pel benestar dels infants durant aquest espai, per tal de flexibilitzar els horaris laborals i de conciliació familiar a les famílies que ho necessitin. Per tant, és un servei de primera necessitat per les famílies. 

Inici el primer dia d’escola i fins a final de curs.

Activitats de migdia i Funcionament:
Durant el servei de menjar s'execute 2 torns, un de petits , el primer i un de grans, el segon.
La resta del temps i segons el dia de la setmana es distribueixen en dinàmiques de jocs a diferents espais educatius.
L'AFA durant el curs 20-21 juntament amb l'empresa de BOiSA, va estudiar diferents possibilitats de dinamització i durant aquest curs es durant a terme.
Així mateix s'fereix anglès els dimecres i els dijous, accedint a aquesta activitat l'alumnat que ho sol.liciti com extraescolar (inscripció a l'apartat del BLOC d'extraescolars)

L’empresa que gestionarà el servei és BO i SA, Serveis d’àpats S.L.


- La inscripció, la informació personal i el pagament és extern a l’associació.
- Des del programa i aplicatiu de mòbil o web de BOiSA es gestionarà la comunicació i la informació vers a les famílies a través del perfil del vostre fill/a. Tindreu accés als menús, informes semestrals de seguiment, assistències d’ús del menjador, pla de funcionament del menjador, rebuts d’impagats i notes informatives i de seguiment.


Telèfon de contacte per consultes: 972 439 115 
Correu Electrònic: info@boisa.cat


- Inscripció d’usuaris: Tothom ha d'estar inscrit, en especial el nou alumnat del centre. Cal inscriure’s abans de fer ús del servei de menjador, sigueu alumnat fixe, esporàdic i/o becat, per disposar de les dades de salut.

OBERT EL PLAÇ D'INSCRIPCIÓ CURS: Passos: Entrar al web / apartat inscripcions / donar-se d'alta (mare/pare/tutor/a) / introduir codi de centre (és a sota) / introduir correu electrònic i contrasenya / activar-validar el mail que rebeu i seguir les instruccions: recomanem mirar el tutorial / registrar infants.

Només cal que realitzi la inscripció l'alumnat nou però que es demana que totes les famílies inscrites revisin que les dades introduïdes siguin correctes i actualitzades.

Codi centre: AQU110

Tutorial per fer la inscripció. https://menjador.boisa.cat/_data/tutorial.pdf

-Reunió informativa: Informarem d'una data acodada amb l'empresa durant el setembre. Tanmateix si desitgeu informació prèvia, podeu trucar i informar-vos, resoldran qualsevol dubte.

-Pagament:  serà gestionat per l’empresa amb rebut a final de mes.

- Preu menú/dia: 6.28€
- No hi ha un preu per diferents modalitats de ús o freqüència.
- No es cobrarà si un dia no pot anar cap import al usuari, ni la part de monitoratge.
- BOiSA donarà suport en cas de tenir dificultats en la inscripció de forma telefònica.
- Veure la subvenció des de l'ajuntament per: Ajuts per a menjador escolar per a infants per prevenir el risc d'exclusió social (Web ajuntament durant el Setembre)

IMPORTANT: no es servirà PICNIC durant les excursions d'escola, per motius de seguretat i higiene alimentària que descriu el decret que regula els serveis de menjadors escolars.

- Funcionament Diari: 

Per informar dels infants que es queden a dinar de forma esporàdica, cada vegada que ho facin, les famílies han d'enviar un missatge al telèfon del coordinador de menjador entre les 8 i les 9:30h informant si l'infant o infants a càrrec es queden a dinar aquell dia: 

Coordinadora del Menjador (Maria Delgado): 671851370
HORARI del missatge: 8- 9:30h (aproximadament)

Material: 
- Tovalló amb nom:  amb beta llarga que passi pel cap (INFANTIL dins una bossa) o normal sense beta (PRIMÀRIA dins una bossa)
- No cal portar necesser amb raspall de dents, fins que la situació permeti introduir de nou aquest hàbit recomanable. 
- Els Alumnes de P3 que portin llençol per fer la migdiada, cal que el portin en una bossa de roba que es pugui penjar bé. (NOM)

L'AFA de l'Escola Aqua Alba
Actualitzat Curs Agost 2021


L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.