dijous, 2 de desembre del 2021

Informació de l'AFA! Nadal '21

Aquest Desembre, No ET QUEDIS A CASA!

Energia i compromís cap a la comunitat educativa, son les paraules que defineixen a l’AFA durant aquests 3 primers mesos de curs! Totes les comissions estan ACTIVES i us estan oferint diferents activitats i oportunitats dins la comunitat de l’Escola Aqua Alba! 


Xerrades: de porteig, de límits i respecte, grup de criança, …l’alliberament del Gamarús...

Extraescolars: Periodisme, Ioga, Chef, Circ, Bici, Robòtica, Capoeira, Anglès migdies i tardes amb Let's Play i Bschool sempre amb jocs, Reforç Escolar, Futbol a tots nivells, … i durant el desembre pots provar una Classe gratuïta! POTA UN AMIC! amb descompte del 10% a Let's play per l'amic i tu! (VINE DEL 13 AL 17 DE DESEMBRE!) EP! Cal avisar-nos, Recorda! 

A més estem construint una sinergia Escola-Poble per oferir des de l’AFA: Psicopedagogia i Logopèdia a l’Escola! Aviat + Info


Ludo-Casal de Nadal: Dies 23,24, 27-31 de desembre 2021, i 3-5,7 de gener 2022!  Aviat trobareu + Info detallada horaris, preus, espais! 


Comunitat i poble: Ens movem amb @maresbaixmontseny per reivindicar al obertura de les urgències pediàtriques al nostre Hospital de referència de Sant Celoni! Et mous amb nosaltres? Sumes? Dissabte 11 Desembre a les 11h a la Plaça de la Vila de Sant Celoni! 


I el Diumenge 12 no t’oblidis @gualbasolidaria ens prepara la KiDS TRAIL i la Festa de Nadal SOLIDÀRIA! Som-hi, Aquí també ens SUMEM!

RECORDA Inscriu-te a la cursa clicant AQUí!


Cultura: Mare meva! Els i les alumnes de 6è ens han fet tremolar amb el seu Túnel del Terror!

I ens estan preparant l’obra de teatre El Retorn dels Pastorets! Ho podreu gaudir el 18 de Desembre a les 18h, teniu cita amb la cultura amb Sorteig d'un pernil i Cava!


El diumenge 19 ens trobareu fent PINYA per la Marató per la Salut Mental, amb la ja tradicional Parada de Ponsèties-Nadales GRANS I VERMELLES, Vesc, i Calendaris 2022, Loteria i el PHOTOCALL per la Marató!


I el dia 21, Dinar de Gala al Menjador i Concert de Nadal de l'Escola!



Bones Festes de Nadal a tothom!

L’AFA de l’Escola Aqua Alba

Per estar al dia amb l’AFA, segueix-nos a Instagram i al nostre blog!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.