dimecres, 1 de setembre de 2021

Informació Inici de curs 21-22

Benvolgudes Famílies i tutor/es legals de l'Escola Aqua Alba 

Primer de tot, esperem que hàgiu disfrutat de les merescudes vacances tots i totes, infants inclosos!
Des de l'AFA, ja fa dies que hem engegat motors, gairebé no els hem aturat!
Així que sense més us fem arribar la informació relativa a Serveis i Activitats gestionades per l'AFA del Curs 21-22.

Us fem arribar un full informatiu que us descriu i us enllaça i dirigeix a cada apartat la informació necessària. 


Recordem terminis: A PARTIR DEL 3 de Setembre...

- Pagament Quota AMPA: fins l'1 d'Octubre (Obligatòri per participar de TOTS ELS SERVEIS: Menjador, acollides, extraescolars, projecte equipament solidari)
- Pagament Quota Equipament Educatiu Solidari (llibes): fins l'1 Octubre (Obligatòri haver pagat Quota AFA) Quan feu el pagament us obligarà a pagar la quota AFA al TPV)

- Inscripcions als Serveis: 
  • Acollida: fins el 10 Setembre (Formulari a l'apartat Bloc acollida)
  • Extraescolars: fins el 19 Setembre (Formulari a l'apartat Bloc Extraescolars)
  • Menjador: Seguir informació del Bloc de Apartat/Menjador, durant tot el curs. Recordeu inscriure i revisar les vostres dades al web de BOISA. 
- Equipament de Roba i altres: fins el 19 Setembre trobareu al TPV/COMPRES per poder efectuar la comanda. No es demanarà si no està prèviament pagat. 

- Divendres 17 de Setembre: Exposició a la Pista de les Activitats extraescolars. Per tal de complir amb les normes de Seguretat es faran 2 horaris, un primer per visitar les taules i monitors de les activitats dirigides a infantil, i un segon per les activitats dirigides a primària. S'establirà un flux d'entrada i sortida i agrupaments. 
  • 16.30 a 17.30h: Infantil 
  • 17.30 a 18.30h: Primària

- Serveis: Acollida i el Menjador començarà el dia 13 de setembre, mentre que les extraescolars el dia 4 Octubre fins el 3 de Juny i sempre que el Consell Escolar aprovi les ratios inscrites i el seu funcionament i accessos. 

-IMPORTANT: Les Famílies que necessitin fer ús de l'Acollida de tarda fins que comencin les extraescolars, han d'avisar al mestre de veu o per agenda, o a la Maria Delgado per missatge més recomanable, i poden fer ús sense ser gratüit, pagant el 50% del mes o l'ús esporàdic. 

- Us Facilitem un Calendari elaborat conjuntament dins el Consell Escolar que podreu mantenir actualitzat sempre doncs es troba al bloc i en descarregable. Esperem sigui útil!
(L'horari que us hi hem posat dins de les extraescolars encara no està del tot tancat doncs queda mòbil fins tancar les inscripcions)

Nota Important: Preguem que totes les Families normalitzin i posin al dia els pagaments del curs passat per tal de facilitar la gestió d'enguany. En cas de problemes, ja siguin logístics com econòmics, poseu-vos en contacte per mail i en parlem!

Rebeu una forta abraçada i molta energia per encarar aquest nou curs!

L'AFA de l'Escola Aqua Alba

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.