diumenge, 21 de març de 2021

Casal de Setmana Santa '21

Finalment el Casal no ha sortit per només 4 infants inscrits! No deixarem d'oferir aquesta possibilitat des de l'AFA Aqua Alba!

Benvolgudes Famílies, 

Després de molts esforços per encaixar previsions de l'estat de les restriccions i una proposta interessant per aquesta setmana Santa, gairebé havíem tirat la tovallola, però després de diverses consultes ens atrevim a llençar una proposta de Casal per aquesta Setmana Santa!

Us fem arribar la següent proposta lúdica: Activitats lúdiques, oferint excursions, activitats de riu, esportives i jocs o altres en el nostre entorn. No es sortirà del espai de Gualba durant el Casal.  

Dies: del 29 al 1 d'abril. 

Horari: 9-13h i/o 16-17,30h

Lloc de trobada: Pista Esportiva. 

Preus: 

-Tota la setmana MATINS: 69€

-Tota la setmana TARDES: 48€

-Matins i Tardes: 110€

*En cas d'un nombre petit o elevat d'inscripcions el preu es podrà veure modificat i s'informarà i aplicarà abans d'efectuar el pagament.

Acollida: No hi previsió d'efectuar acollida, tanmateix si algú ho necessita ho pot indicar a Observacions. 

* Menjador: No s'oferirà aquest servei durant el casal. 

Assegurança per l'alumnat extern al casal (únic pagament fins el setembre 2021) 5€

Inscripcions: AQUÍ

A càrrec de Més Temps Lliure!  

Mesures COVID: Grups de 6 o grups bombolla més nombrosos d'aula.  Mínim per obrir el casal tant de matí com durant les tardes 6 infants de dilluns a divendres. El casal preveu activitats a l'exterior, en grups reduïts  i un únic monitor/a fix per grup.

Preguem que en feu difusió a aquelles famílies interessades del municipi i que no són de l'escola, així com seguiu els comunicats que se'n derivin davant qualsevol comunicació de la Generalitat. 

El Proper dimecres 24 informarem de si es tira endavant en funció dels interessats a través de correu electrònic amb la corresponent informació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.