dijous, 10 de setembre del 2020

Bon inici de Curs 20-21

Setembre, comencem curs nou!

Neguits, incerteses, necessitats i un munt d’emocions; il.lusió, retrobaments, lliçons de vida d’un confinament, propostes, i mil canvis per millorar i construir plegats.


Aquest inici de curs se’ns gira feina a tota la comunitat educativa, avis i àvies, famílies, educadors i mestres, ajuntament, equip de neteja, i membres de l’AMPA, però sobretot als nostres infants i joves, i per això des de l’AMPA, conscients dels esforços que encara cadascun d’aquests, els puntals de la comunitat educativa, volem reforçar, donar energia, i AGRAIR, sí, amb majúscules i negreta, la feina, els recursos, l’aposta, i sobretot la il.lusió amb la que tothom projecta aquest nou curs, malgrat les incerteses que giren al seu voltant!


Demanem que tots seguim amb compromís, solidaritat i responsabilitat, de tothom i cap a tothom! L’escola serà forta si la comunitat educativa és forta i s'uneix per procurar que, més enllà de protocols de dins el centre, el compromís social traspassi les portes de l’escola amb prudència, sense perdre l’essència de poble i amistat, sigui capaç d’esdevenir una comunitat educativa amb respecte social vers l’actualitat, però SEGURA de sí mateixa, i sobretot unida en objectius comuns. 



Una abraçada, molta força i molts ànims a tothom. Bon inici de curs!

La vostra AMPA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.