dijous, 16 d’abril del 2020

Informació eines informàtiques en conFInament

Benvolgudes famílies i tutors legals,

Des de l’AMPA volem agrair tots/es els socis/es que heu omplert l’enquesta que us varem fer arribar el passat dia 13 . Informar-vos que havent identificat les necessitats hem fet arribar tots els resultats a la Direcció de l’Escola per tal que valori la situació i prengui les mesures que consideri necessàries (tant pel que fa als equipaments informàtics com pel que fa a la coordinació dels horaris).

També hem fet arribar els contactes de les famílies amb necessitats per tal de facilitar a la Direcció el contacte.
Restem a la vostra disposició per a qualsevol suggeriment o bé qualsevol dubte.

Recomanacions: TIC-TAC

També volem informar-vos que en cas de no disposar de paquets office (Word, Excel, Power point….) instal•lats als dispositius que facin servir els infants, podeu descarregar  el paquet Open Office que és un programari lliure i gratuït.

- Per a ordinadors: www.openoffice.org/es/descargar/ 
- Per a tablets, mòbis Android podeu optar per https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehubrow  és la Suite de Microsoft Office, amb les opcions gratuïtes mínimes lliures).
- Per a Androids també https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andropenoffice . No està tan integrada al 100% com la de Windows, però per la utilització al nivell alumnat és correcte.

Aquesta informació està consensuada amb l'Escola, en cas de que hi hagi noves o millorades recomanacions us les farà arribar. 

Esperem que estigueu tots/es bé i que aquestes accions facilitin el seguiment del tercer trimestre on-line tant a les famílies i els infants com a l’Escola.

Una abraçada conFInada!
L'AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.