diumenge, 13 de desembre de 2015

SERVEI DE MENJADOR: Festa de Nadal (dia 22 de desembre)

Hola a tots!

Dimarts 22 de desembre, a l’hora del menjador, celebrarem la festa de Nadal i gaudirem d’un menú típic Nadalenc Català:  Caldo de Nadal, Pollastre a la catalana amb panses i prunes, torrons i refrescos.

Hem preparat una festa per celebrar Cap d’any, ens menjarem les crispetes al ritme de les campanades i ballarem.

Els nens i les nenes que vulguin, poden venir vestits de festa.   

Per una bona organització, els nens eventuals que vulguin participar han de comprar un tiquet a la coordinadora, la Maria Delgado, abans del dimecres 16 de desembre.

Animeu-vos!!!! Ens ho passarem molt bé!!!
HORARI SERVEI DE MENJADOR DIA 22/12/2015

Us comuniquem que el proper dia 22/12/2015 els nens que es quedin a dinar al menjador de l'escola tenen la possibilitat de sortir a les 15:30h., hora que finalitza el servei de els dies de jornada intensiva a l'escola o bé a les 16:30h. ja que l'empresa Tresmes Ecoactiva ofereix aquest servei, en aquesta ocasió, de manera gratuïta per tots els nens usuaris del menjador aquest dia.

Per poder preveure el nombre de monitors necessaris, els nens que es quedin fins a les 16:30 ho han de comunicar a la Maria Delgado abans del dijous dia 17/12/2015.

Atentament,
Comissió de menjador


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.