diumenge, 27 de setembre de 2015

NOTA INFORMATIVA: INICI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2015-16

Benvolgudes families,

Un cop fet el recompte de totes les inscripcions de les activitats extraescolars, us fem arribar la situació definitiva.

 - Expressió Artística del grup de 1r a 6è, Cuina del grup de P3 a P5 i Multiesports per a tots els cursos, no es poden fer per manca d’inscripcions.

 - Piscina: Aquesta activitat es realitza a l’Esportiu Mètric de Sant Celoni. El grup dels dilluns començarà el 5 d’octubre, de 17,30 a 18,15h i el grup dels dimarts ho farà el dia 6 d’octubre, de 18,15 a 19h. Recordeu que el preu és de 71,10€ al trimestre i que es cobraran a través de l’AMPA per avançat. Al final d'aquesta comunicació trobareu la normativa de piscina.

 - Arts Marcials Mixtes s’inicia el dijous dia 1 d’octubre. La quota mensual és de 25€ que cobrarà l’AMPA a mes vençut a partir del dia 10. És necessari l’ús de kimono. Per qualsevol orientació sobre l’activitat i/o el vestuari podeu consultar amb el professor, Marc Herrera.
 
 - Anglès: Un cop agrupats els alumnes segons els diferents nivells, aquest any es faran dos grups que engloben els alumnes de P3 a 3r. Malhauradament, no hi ha prou alumnes inscrits de nivells 4rt a 6è i, per tant, no es pot fer un tercer grup per a aquest nivell. El curs s’inicia per als dos grups (P3 a P5 i de 1r a 3r) el primer dimarts d’octubre, dia 6, i l’horari és de 16,30 a 17,45h. Recordeu que el preu és de 68,25€ tant el 1r trimestre com el 2n, i que és de 45,50€ el 3r, ja que les classes acaben al maig. Happy English us cobrarà el rebut per avançat cada trimestre. Tingueu en compte que a la 1ª quota s’inclourà el preu del llibre.

 - Robòtica: Donat que el nombre d’inscripcions és molt just, s’està estudiant la viabilitat d’aquesta activitat i encara no sabem si es podrà fer o no. Us informarem tant aviat ens sigui possible. Cas de fer-se, el dia previst per a començar és el dimecres dia 7 d'octubre a les 16,30h. Finalment, serà De Lleure qui cobrarà directament les classes. Recordeu que el preu d’aquesta activitat és de 30€ al mes.

 - Expressió Artística de P3 a P5: Donades les poques inscripcions, no podem realitzar l’activitat tal i com estava prevista, però tenint en compte que els més petits fan unes manualitats més bàsiques i que no tots els dies tindran el mateix nivell d’atenció, hem reconvertit aquesta activitat en una altra de la qual en serà resposable la Maria Delgado i que englobarà tallers diversos de manualitats senzilles, jocs de taula, cinema, lectura de contes, entre d’altres. El preu d’aquesta activitat és de 20€ al mes que es cobraran a través de rebut domiciliat per l’AMPA a partir del dia 10 del mes següent. S’iniciarà dilluns dia 5 i l’horari serà de 16,30 a 18h. Us preguem als inscrits que confirmeu la vostra continuïtat a l'activitat.

 - Cuina de 1r a 6è: L’activitat comença el dilluns dia 5 d’octubre en l’horari de 16,30 a 18h. Recordeu que té un preu de 25€ al mes que finalment cobrarà De Lleure directament.

 - Dansa P3 a P5: L’activitat s’inicia el dimecres dia 7 d’octubre en horari de 16,30 a 18h. La quota és de 20€ mensuals que també cobrarà De Lleure directament. Per a més detall d’aquesta activitat, vestuari, i/o d’altra informació, podeu adreçar-vos a la professora, Laia Cuní.

 - Teatre Musical 1r a 6è: Comença el dia 7 d’octubre de 18 a 19h. La quota mensual és de 20€ també cobrats mitjançant rebut domiciliat que girarà De Lleure. Igual que a dança, la professora és la Laia Cuní. Adreceu-vos a ella per a més informació.


IMPORTANT

 - Totes les activitats que tenen horari d'inici a les 16,30h, comencen un cop els alumnes han berenat. En acabar la classe, la Maria Delgado porta al menjador als nens i nenes que es queden a les activitats extraescolars, berenen i després el professor de l’activitat i/o la Maria els acompanyen a l’aula on tindrà lloc l’activiat.

 - Totes les recollides de les activitats que tenen lloc a l'Escola, així com les arribades dels alumnes que fan una activitat de 2n torn, es faran per l’entrada d’infantil. En cap cas els pares entraran al recinte escolar per a recollir als seus fills. Els professors i/o la Maria Delgado els acompanyaran a la sortida.

 - Donat que finalment les activitats dutes a terme per De Lleure seran cobrades directament per aquesta empresa i no per l’AMPA com se us havia notificat en un principi, necessitem que ens envieu via e-mail una breu carta autoritzant-nos a facilitar a De Lleure les vostres dades bancàries, o bé que pases a signar el document que a tal efecte us entregarà la Maria Delgado.

 Adjuntem normes d’utilització de la piscina:

ÉS OBLIGATORI:
- Dutxar-se abans de banyar-se. 
- L'ús de casquet de bany dins la piscina. 
- Guardar el material després d’utilitzar-lo. 
- Eixugar-se abans d’entrar a vestuari. 

NO ES PERMÈS:
- Entrar dins del recinte de la piscina amb roba i calçat de carrer. 
- Banyar-se amb rellotge. 
- Jugar i enfonsar les sureres. 
- L’entrada a piscina a menors de 14 anys que no vagin acompanyats. 
- Escopir a les reixes.  
- Tirar-se de cap a la part menys fonda. 
- Menjar ni beure a la zona de piscina.  
- Banyar-se si es té: Refredat o angines, infeccions a la pell, ferides superficials, berrugues i malalties contagioses.

2 comentaris:

 1. Hola,
  Seria possible saber quantes inscripcions falten per poder fer les extraescolars que no es fan per manca de nens?
  Potser, si es fa una crida, es pot fer una de les dues del grup de p's que no es fan.
  Gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda,
   El mínim de nens per fer cuina i multiesports són 6. N'hi ha 3 i 2 respectivament. D'artística de grans en són 4 i el mínim ha de ser 8 nens/es.
   Tant de bo es puguin fer.
   Cordialment,
   La Comissió d'Extraescolars

   Elimina

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.