dimarts, 26 de maig del 2015

NOTA INFORMATIVA: CASAL D'ESTIU

Benvolgudes famílies,

El proper dia 22 de Juny posem en marxa el Casal d'Estiu, i finalitzarà el dia 31 de Juliol.

Aquest any, Descobrir Món portarà als nostres nens i nenes a l'època medieval, on gaudiran d'un estiu d'allò més fascinant "al Castell de les Quatre Puntes".



Com l'any passat, també posem a la vostra disposició l'acollida matinal i el casal d'estiu per la tarda. Ambdós serveis es posaran en marxa sempre que hi hagi prou inscripcions com per mantenir-los. Se us notificarà el més aviat possible un cop tancat el període d'inscripció: dies 1 i 2 de Juny.

Les opcions d'inscripció i preus són els següents:



El full d'inscripció estarà a la vostra disposició a l'Escola. Demaneu-li a la Maria Delgado. Li haureu de retornar a ella degudament omplert o bé podeu dipositar-lo a la bústia de l'AMPA. També podeu escanejar-lo i enviar-nos-el per e-mail.

Les dates límit per entregar la inscripció seran els dies 1 i 2 de Juny, coincidint amb els dies d'inscripció al Casalet.

Tal i com us vem avançar a l'Assemblea, podeu fer el pagament en dos cops. Descomptarem la 1ª quota (60%) el dia 10 de Juny, així com els pagaments d'un sol cop. La 2ª quota (40%) es descomptarà el dia 10 de Juliol. (Recordeu que en aquesta data es cobrarà l'últim mes de les activitats extraescolars, ja que són a mes vençut)

Quant al menjador, el preu serà de 6,50€/dia. Si per qualsevol motiu el vostre fill o filla no es pogués quedar a dinar un dia, haureu d'avisar a la Maria Delgado abans de les 9,30h al telèfon de l'AMPA: 671 851 370 per tal que us descomptin l’import del menú (3,50€). No es descomptarà el monitoratge.

El menjador es cobrarà un cop realitzat el casal pel total del Servei a través de rebut domiciliat.

El preu del menú esporàdic és de 7€.

El full d'inscripció podeu recollir-lo juntament amb el del Casal i el Casalet. Les dates d'inscripció són l'1 i 2 de Juny.


Per més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

extraescolars.ampagualba@gmail.com

Cordialment,

La Comissió d'Extraescolars


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.