divendres, 12 de desembre del 2014

Fira de Santa Llúcia

Hola a tots!

Ja ha arribat la Fira de Santa Llúcia.
Demà us esperem a tots amb ponsèties, vesc i calendaris amb els aniversaris dels nens de l'escola.
Hi haurà parades d'algunes entitats del poble com AMPA, Cuca de Llum, Sisè, Gegants, Rectoria per aportar al Banc d'Aliments, treballs manuals, decoracions de nadal, creps, castanyes, infusions calentes... també hi haurà dinar popular per qui vulgui.
Per als nens, el dissabte al matí hi haurà ballada d'esbart oberta a qui vulgui provar i passar-ho bé... i el diumenge a partir de les 11 h del matí es farà una gimcana per tots els nens, gratuïta, amb possibilitat de col·laborar amb la Marató de TV3. Per tal de facilitar la logística de la gimcana, demanem si us plau que inscriviu els nens que vulguin participar a info@parcdegualba.cat

Estem preparant una sorpresa per tal que ús pugueu endur un record de la fira!!!

Hem rebut algunes inquietuds en relació al canvi d'ubicació de la fira i ens agradaria explicar el motiu d'haver-hi pres aquesta decisió.

Aquest any al veure que el Parc Mediambiental també organitzava una fira de Nadal al cap de setmana següent al que proposàvem, vam valorar que en un poble tan petit com Gualba no tenia sentit fer dos fires de nadal, amb una setmana de diferència. Vam decidir unir forces per intentar fer una fira més gran i que hi pogués venir més gent, tant del poble com de fora del poble. Vam decidir provar, tot i saber que els canvis provoquen tot tipus de reaccions.

Esperem que la 
fira tingui una molt bona acollida i puguem gaudir d'un esplèndid cap de setmana.

festes.ampagualba@gmail.com

Fins demà! :-)

Comissió de Festes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.