dilluns, 2 de desembre del 2013

CONCERT DE NADAL

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que el CONCERT DE NADAL d’enguany se celebrarà a la pista poliesportiva el pròxim dia 13 de Desembre a les 15h.

Com cada any, els nens i les nenes de l’Escola pujaran a l’escenari i cantaran les Nadales que han estat assajant durant aquests dies, …però no ho faran sols. Aquest any, també hi cantaran un bon grapat de pares i mares que han volgut sumar-se a la Festa.

Un cop acabi el Concert, un bon berenar calentó estarà esperant a tots els nens.

Per a realitzar la decoració de l’espai necessitarem la vostra ajuda. Tots aquells que pugueu col·laborar durant el matí del dia 13 entre les 10h i les 12,30h comuniqueu-ho a l’Escola. Per als pares i les mares d’infantil, es penjaran unes llistes a les portes de les aules per tal que us hi apunteu com a voluntaris/es. Els de primària, comuniqueu-ho directament als tutors.

Aquells que no pugueu col·laborar en la decoració, recordar-vos que en acabar la Festa, ens podreu ajudar a treure-la i a recollir les cadires.

Us hi esperem a tots!!!

L’Escola i la Junta de l’AMPA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.