dilluns, 25 de novembre del 2013

FIRA DE SANTA LLÚCIA

Benvolguts pares i mares:

Diumenge vinent 1 de Desembre es farà la Fira de Santa Llúcia i ens agradaria molt que hi vinguéssiu per poder-la celebrar tots junts a la Plaça Joan Ragué de Gualba.

Hi haurà moltes paradetes, entre elles la de l'Ampa, on hi vendrem ponsèties, vesc i el calendari de l'any 2014 amb dibuixos de tots els nens de l'escola... i cafès per passar millor el fred!

També hi haurà un taller per fer manualitats de decoració per l'arbre de Nadal.

Qui vulgui també pot venir el Dissabte a les 5 de la tarda a la Rectoria de la plaça per ajudar a preparar i decorar les ponsèties per l'endemà.

Ens serà de molta ajuda qui sigui forçut i vulgui matinar el Diumenge a les 8 del matí per ajudar en el muntatge de les parades a la plaça.

La vostra col·laboració és important, ja sigui per portar les taules per muntar les paradetes, per embolicar ponsèties i també per comprar-les, per participar en la Rifa, ...

Recordeu que tot el que recaptem servirà per a subvencionar part dels recursos que necessiten els nens i nenes de l’escola.

Participeu, és cosa de tots.

Moltes gràcies i fins diumenge!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.