dijous, 11 d’abril de 2013

Festival Playback 2013... els anys vuitanta

Per si encara no ho sabies, fa uns quants anys que l'ampa organitza un festival de Playback en què hi participen mares, pares, fills i filles...

Aquest any, el festival té com a fil conductor les cançons dels anys 80 i tindrà lloc el dissabte 29 de juny a les 20h a la pista poliesportiva (ja et pots guardar la data!). Més endavant t'informarem de detalls més logístics.

Veureu les llistes penjades a la porta de cada aula perquè els nens s'apuntin. Ben aviat us informarem dels horaris dels assajos. 

Si hi ha algun pare o mare disposat a col·laborar amb la festa (escenari, vestuari, assajos...) que es posi en contacte amb la Núria Uriach (mare de la Jana de 2n i d'en Roc de 6è) o amb la Marta Pascual (mare de l'Elies de P5 i de la Queralt de 2n).

Ja estàs pensant en la teva actuació? Busca algú amb qui fer grup o prepara una actuació en solitari, però t'hi esperem. Si t'animes, posa't en contacte amb la Núria o la Marta.

El festival el fem entre tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.