dijous, 22 de maig del 2014

NOTA INFORMATIVA: EXTRAESCOLAR DE KARATE i/o ARTS MARCIALS MIXTES



Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que el proper dissabte dia 31 de Maig de 16 a 18h, es farà un examen als alumnes d’aquesta activitat a la Sala Gorg Negre. Als nens que no hi puguin assistir se’ls farà durant l’hora de classe del dijous següent. Qualsevol aclariment al respecte parleu amb en Marc.
Preneu nota també, que els dimarts dies 3, 10 i 17 de Juny es faran classes de reforç per a preparer l’Exhibició de Final de curs. L’horari será de 16,30 a 18,30h i es faran de manera conjunta entre el grup de grans i el de petits.
D’altra banda, aprofitem l’avinentesa per fer un aclariment sobre aquesta activitat. Des de fa unes setmanes s’ha introduït una nova tècnica per tal de desenvolupar altres capacitats dels nens. Així doncs, ja no podem parlar que fem Karate com a única activitat, sinó que fem ARTS MARCIALS MIXTES, en les quals el Karate en forma part.
Les classes mantenen la disciplina marcial i la pedagogia de l’ensenyament treballant com fins ara i incloent tècniques més noves.

Si voleu ampliar la informació tècnica o voleu aclarir dubtes sobre el desenvolupament de l'activitat parleu amb en Marc. 

Per a qualsevol altra consulta restem a la vostra disposició a extraescolars.ampagualba@gmail.com


Atentament
La Comissió d’Extraescolars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.