dissabte, 31 de maig del 2014

NOTA INFORMATIVA: CASAL D’ESTIU

Benvolgudes famílies,
Un cop celebrada la reunió informativa, us donem el detall del Casal d'Estiu d'aquest any, que es realitzarà a mans de l'Empresa Descobrir Món.

Dates: Des del dia 25 de Juny fins l’1 d’Agost (ambdós inclosos).

Horari: De 9 a 13h i/o de 15 a 17h.

Servei de menjador: De 13 a 15h que anirà a càrrec de La Cuina de l’Ariadna i el monitoratge el faran la Maria Delgado i la Paqui Tirado.
Servei d'acollida: de 8 a 9h realitzat per Descobrir Món.
Preus i inscripció: En la butlleta d'inscripció del Casal d'Estiu trobareu els preus del Servei d'Acollida de 8 a 9h, de la opció 9 a 13h. i de la opció de 9 a 13h i de 15 a 17h. i podreu escollir si fer la inscripció de tot el Casal, o per setmanes.

Podreu fraccionar en dues quotes el vostre pagament. La 1ª quota, que serà del 60% de l'import total que assenyaleu en el full d'inscripció, s'haurà de realitzar en el moment de formalitzar la inscripció. La 2ª quota, pel 40% restant, es formalitzarà entre els dies 10 al 15 de Juliol. L'ingrés o transferència s'haurà de fer al següent núm. compte: ES3020386876536000026850 (haureu d'adjuntar comprobant del pagament en el full d'inscripció)

El període d'inscripció serà els dies 5, 6 i 9 de Juny i la podeu fer de les següents maneres: entregant la butlleta a la Maria Delgado en horari de 8 a 10,30h, dipositant la butlleta a la bústia de l'AMPA, o bé enviant el formulari a l'adreça de la Comissió d’Extraescolars i Casal: extraescolars.ampagualba@gmail.com.

Caldrà que adjunteu tota la documentació que s'especifica en la butlleta d'inscripció, així com una FOTO tamany carnet.
Respecte al Servei del menjador, el preu és de 6€/dia si el vostre fill es queda tota la setmana. Cas que es quedi de manera esporàdica el preu serà de 6.75€. Haureu d'entregar, juntament amb la el full d'inscripció al Casal, el full d'inscripció del menjador, per tal de reservar el Servei.

Per qualsevol aclariment no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:
Comissió d’Extraescolars i Casal: extraescolars.ampagualba@gmail.com

Cordialment,
La Comissió d’Extraescolars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.