SERVEI ACOLLIDA

Servei Acollida 

El servei d'acollida l'oferim tant en horari de matins com en horari de tardes, per tal de flexibilitzar els horaris d'entrada i sortida a l'Escola a les famílies que ho necessitin. Per tant, és un servei de primera necessitat per les famílies. 


NOTA CURS 20-21: Les comissions de l'AMPA estem treballant per preparar l'inici de curs 20-21 juntament amb l'Escola per tal que cada activitat, cada emoció, cada record sigui positiu pels nostres infants.
Excepcionalment les informacions de les activitats pel proper curs les trobareu publicades a partir de finals d'Agost inici de Setembre, donades les circumstàncies de canvis organitzatius que la Pandèmia comporta. Preguem disculpeu les molèsties.
Per poder fer un correcte seguiment de les publicacions us recomanem a tots i totes subscriure-us al bloc! (pestanya dreta)Informació:

Inici el primer dia d’Escola i fins a final de curs. 
Es procurarà incloure sempre en dies d’activitats com casals de lleure. 
Inscripció a inici de curs: De cara a inici de curs vinent els usuaris del servei d’acollida hauran d’omplir un formulari d’inscripció a través del espai d’acollida del blog de l’AMPA.

Pagament:   
 • Matí Fix 1h 8-9h:  25€/mensuals (TPV apartat Pagaments quan és FIX - tant és 2,3,4,5 dies setmana)
 • Matí Fix 1/2h 8.30-9h: 20€/ mensuals(TPV apartat Pagaments quan és FIX - tant és 2,3,4,5 dies setmana)
 • Tarda Fix a recollir fins les 17.30h: 25€ /mensuals(TPV apartat Pagaments quan és FIX - tant és 2,3,4,5 dies setmana)
 • Esporàdic (en qualsevol horari): 3€  per ús (TPV Compres: tiquet - tant és matí o tarda)
El pagament s’efectuarà per TPV, segons acord d'assemblea de 2 de Maig 2019, rebreu información per correu electrònic.


·        Cada mes, a Pagaments de TPVEscola, els usuaris del servei FIXES, trobaran el pagament corresponent al servei realitzat el mes anterior. El pagament es realitzarà entre els dies 1-5 de cada més.
·        Qualsevol canvi en l’ús fix del servei s’ha d’avisar com a màxim el dia 25 del mes anterior i per correu electrònic a ampagualba@gmail.com.


INSTRUCCIONS Usuaris esporàdics:
 •  Els usuaris esporàdics hauran de comprar tiquets i després validar-los al calendari dels seus usuaris al seu TPVEscola/Serveis. 
 • IMPORTANT: Cada usuari ha de validar les seves utilitzacions.
(per exemple: si tens dos germans/es, recomanem comprar cadascun els seus tiquets i quan es validin dins els calendaris, fer-ho de forma individual – a vegades no es deixen tots els germans/es a una acollida-. També es podria comprar tots els tiquets a un germà/na i després traspassar tiquets a un altre germà/na, però la validació dins el calendari haurà de ser per separat.)
 • NO PUC VALIDAR EL TIQUET, què faig? En cas de no poder validar cal enviar un correu a ampagualba@gmail.com per tal de que podem validar el tiquet manualment.
 • Tant a l’app mòbil com a la web de TPVEscola trobareu a l’apartat Serveis, dues acollides, una de matí i una de tarda. (ambdues de 1h aprox, podent sortir abans si s’escau)
 • Actualment, la hora màxima de validació/anul·lació per les acollides és les 7:45h i les 16:15h respectivament. No podreu ni validar ni anul·lar després d’aquesta hora.
 • Podeu adquirir els tiquets que vulgueu de cada acollida i validar al calendari segons els aneu necessitant. Recomanem que valideu els tiquets tant aviat com sapigueu que en fareu ús, sempre es poden anul.lar i canviar de dia.
   Un cop al mes, l’AMPA retornarà en forma de saldo l’import dels tiquets validats que passin de 8 dies. L’import que queda a saldo a TPVEscola es descompta automàticament de qualsevol pagament que feu (pagaments, tiquets o compres).

·        Per evitar canvis constants de fixes i esporàdics: demanem que a la inscripció sol.liciteu amb seguretat si fareu ús de forma FIXE i per tant més de 8 vegades al mes de forma regular i, aquells que heu d’estar a prova per temes de conciliació familiar que us mantingueu com ESPORÀDICS, comprant tiquets i validant (en cas de superar els 8 tiquets: veure punt anterior devolució en forma de saldo a final de mes automàticament)

·        A final de l’any lectiu, es sol·licitarà un retorn automàtic a totes les famílies que presentin saldo al seu favor acumulat.

Normes de pel bon funcionament: 


 • L’horari d'acollida matinal és de 8 a 9 hores, agafant infants fins a les 08:50 hores, per gestió de recollida de jocs i espai, d’acompanyament a les aules, files o espais, entrant per la porta d'infantil (prèvia trucada al timbre de l’Escola per esperar a l’infant). 
 • L’horari de tarda és de 16:30 a 17:30 hores.
 • L’entrada i la sortida s’efectuarà, dins l’espai del menjador o a les portes d'accés per infantil, acompanyat per un adult o pel propi monitor. 
 • Per a l'acolliment matinal, l’infant pot accedir a aquest servei de 8.00h a 8.50h
 • Per a l'acolliment de tarda, els familiars podran recollir els infants de 16.30h a 17.30h, entrant per la porta d’infantil (prèvia trucada al timbre de l’Escola). En cas de retard preguem s’avisi al monitor. 
 • Cap infant serà entregat a altres adults no autoritzats prèvia i degudament.  
 • En activitats com reunions, xerrades, etz. s’ofereix canguratge sense cost per les famílies sòcies de l’AMPA. (Els germans no escolaritzats que necessitin canguratge per assistir a les reunions, podran rebre'l sempre que s'avisi i s'hàgi abonat l'assegurança de l'alumne TPV / a COMPRES/ Assegurança Extern) Ex: alumnes de l'Escola bressol.
Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l’AMPA. (ampagualba@gmail.com)


L'AMPA
Curs 2019-2020
L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.