EXTRAESCOLARS

Extraescolars 2020-2021


NOTA CURS 20-21: Les comissions de l'AMPA estem treballant per preparar l'inici de curs 20-21 juntament amb l'Escola per tal que cada activitat, cada emoció, cada record sigui positiu pels nostres infants.
Excepcionalment les informacions de les activitats pel proper curs les trobareu publicades a partir de finals d'Agost inici de Setembre, donades les circumstàncies de canvis organitzatius que la Pandèmia comporta. Preguem disculpeu les molèsties.
Per poder fer un correcte seguiment de les publicacions us recomanem a tots i totes subscriure-us al bloc! (pestanya dreta)
Extraescolars 2019-2020

Informació:

Pagament:

-Activitats pròpies d’AMPA: El pagament s’efectuarà per TPV, segons acord d'assemblea del 2 Maig 2019. A partir de l'1 de setembre. (Natació, Circ, Dibuix i Pintura, Anglès, Judo, ceràmica, servei acollida)
-Activitats domiciliades per Dànsala (domiciliació bancària) o altres empreses de lleure (casals).
-En cas de donar-se de baixa cal avisar degudament per escrit i abans del 25 del mes en curs a extraescolars.ampagualba@gmail.com, per tal de gestionar la baixa del servei i es cobrarà el mes en curs.
-L'AMPA procura fomentar la continuïtat de la pràctica de les habilitats en les extraescolars, per tant, en cas de que un exalumne tingués interès en realitzar una activitat, caldria que ho comuniqués via correu electrònic, doncs caldrà informar de les peculiaritats d'aquesta situació.

(Actualitzat 13 Novembre)

- Nota Aclaratòria: 12/09/2019: Les persones que es van apuntar a natació omplint la butlleta d'extraescolars o per correu electrònic, ja estan inscrites a piscina, donat que és una activitat gestionada per nosaltres.  En breu s'enviarà un correu informant del material, pagament i funcionament de l'activitat.
- Nota Aclaratòria: 12/08/2019: La butlleta d'inscripció a les extraescolars, preval sobre el pagament de la mateixa. D'aquesta manera, tot pagament cursat sense la deguda inscripció amb butlleta, es retornarà a l'usuari un cop tancades les activitats.
Durant el mes de setembre a les extraescolars es cobra només el 50% de l'activitat, donat que no es cursa el mes complet.


- Nota Desembre 2019: Portes Obertes a les famílies dels ususaris de les activitats per veure l'evolució dels infants.

Preus:


-INSCRIPCIONS TERMINIS I OPCIONS:

-Seria recomenable que l'1 setembre disposéssim de les inscripcions per aquest curs. Tanmateix, us podeu inscriure més endavant, en qualsevol moment durant el curs a altres activitats prèvi avís per correu electrònic per confirmar disponibilitat de plaça i omplint la butlleta d’inscripcions,


Normes de pel bon funcionament de les activitats extraescolars: 

- Normes d'ús de les extraescolars. (Llegeix el document)

-La sortida de les activitats s’efectuarà habitualment per la porta d'infantil.

-Cap infant serà entregat a altres adults no autoritzats prèviament i degudament.  
-Si teniu noves propostes o idees, o creieu que hi ha alguna necessitat no coberta, feu-nos-ho saber al email extraescolars.ampagualba@gmail.com

L’AMPA
Curs 2019-2020 


L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.