dijous, 22 de maig del 2014

NOTA INFORMATIVA: CASAL D’ESTIU I CASALET

Benvolgudes famílies:
Us informem que el proper dia 29 de Maig a les 19h. tindrà lloc al menjador de l'Escola una reunió informativa per part de l’Empresa DescobrirMón, la qual us donarà tota la informació relativa al projecte que duran a terme pel Casal d’Estiu.
No obstant això, us avancem que aquest es durà a terme des del dia 25 de Juny fins l’1 d’Agost (ambdós inclosos). L’horari serà de 9 a 13h i de 15 a 17h. Hi haurà servei de menjador de 13 a 15h que anirà a càrrec de La Cuina de l’Ariadna, el monitoratge del qual el faran la Maria Delgado i la Paqui Tirado.
La resta d’informació, així com el període d’inscripció, se us comunicarà a la reunió informativa.
Si necessiteu d’un servei d’acollida de 8 a 9h comuniqueu-nos-ho. Aquest servei, però, està pendent de confirmació.
Pel que fa als dies de jornada intensiva de l’Escola, del 9 al 20 de Juny, aquest any també hi haurà Casalet. La Maria Delgado i la Paqui Tirado cobriran l’horari de 15 a 16,30h tal i com ja van fer l’any passat. La informació completa us la comunicarem en la mateixa reunió del dia 29, moment en què se us farà entrega de les butlletes d’inscripció.
Tots aquells que no hi pogueu assistir, a partir del dia 30 de Maig disposareu de tota la informació tant del Casalet com del Casal d’Estiu en aquest blog, així com en format paper si li demaneu a la Maria Delgado.
Igualment, podeu contactar amb nosaltres través de correu electrònic a l’adreça de la Comissió d’Extraescolars i Casal: extraescolars.ampagualba@gmail.com o bé a l’adreça general de l’AMPA: ampagualba@gmail.com
Hem posat a la vostra disposició un servei de canguratge per si el necessiteu. Caldrà que aviseu amb 24h d'antel·lació.
Cordialment,
La Comissió d’Extraescolars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.