dijous, 13 de maig del 2021

Devolució inversió de Colònies acord assemblea 2019.

 Benvolgudes famílies,

Enguany estava previst el descompte a les famílies del curs passat d’una part del cost de les colònies, donat que la Pandèmia i confinament de l'any passat no ho va fer possible.

Tal i com es va aprovar en Assemblea de data 27 de setembre de 2019, l’AMPA finançava una part del cost de les colònies del curs 19/20. Donat l’estat de pandèmia, que ens va obligar a anular totes les activitats previstes, els diners que s’havien de destinar van quedar guardats a l’espera de poder ser abonats enguany.

Aquest curs 20/21 sí hem tingut l'oportunitat de gaudir de les colònies, i per tant procedim a fer l’abonament de 19,07 euros al vostre saldo del TPVEscola. D’aquesta manera, disposareu d’aquest saldo per futurs pagaments per la resta de curs o cursos, i destinar-lo tant a activitats gestionades per l’Escola com per l’AMPA.  

Demanar disculpes per no haver fet aquest procés abans, però, sincerament, la dinàmica d’aquest curs ens ha fet anar de bòlit a tots, Escola i AMPA. I hem resolt trobar aquesta fórmula per tal de tancar aquest procés el més aviat possible. Gràcies a les famílies que ens hi van fer pensar. 

Donat que aquesta inversió anava destinada a les famílies que assistien a l’escola durant el curs 19/20, només rebreu els diners les famílies de 6è a P4, i només les que ja formaven part de l’escola el curs passat, per tant en breu disposareu d’aquests diners en el vostre saldo retonat des de l'AMPA.

Qualsevol dubte no dubteu a contactar amb nosaltres al mail ampa@escolaaquaalba.cat.

Junta AFA Escola Aqua Alba i Direcció Escola Aqua Alba

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.