dijous, 12 de març del 2020

Comunicat de l'AMPA a les Famílies


Apreciades famílies,
Donat l’actual situació entorn al coronavirus, des de la Junta de l’AMPA us volem informar que estem seguint totes les mesures que està prenent el departament de Salut i d’Ensenyament,I tan aviat es prenguin mesures que afectin les activitats que gestiona l’AMPA, o bé l’activitat dels infants us ho farem saber.
En primer lloc informar-vos que en el nostre cas, després de consultar a FAPAC el comunicat avui rebut des de l’Escola, mantindrem les extraescolars obertes fins a nou avís.
L’Ampa, està en contacte constant amb l’Equip Directiu de l’Escola en relació a canvis que puguin succeir en les properes hores i dies. Teniu al bloc de l’escola un power point que podeu utilitzar per parlar-ne amb els vostres infants, i que des de l’escola l’explicaran a les aules.
S’ha parlat amb l’Escola,  i demanat al Servei de Menjador i als monitors d’extraescolars que siguin conscients de les normes generals de prevenció en salut.  
Informar-vos que podeu consultar més informacions al Departament de Salut, i recordar-vos a tots i totes si us plau, que donada la situació actual, per una qüestió de responsabilitat i salut col·lectiva, no duem infants amb signes de malaltia a l’escola, sigui quina sigui.
Des de l’AMPA anirem regularment informant davant de novetats que afectin els nostres infants, sempre dins les nostres competències. Som conscients de les dificultats que suposa  conciliar la vida laboral i  familiar.  
Agraïm el vostre esforç davant la incertesa d’aquests moments i el neguit que genera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.