dijous, 26 d’abril del 2018

MENÚ SOLIDARI


Benvolguts/des,
TRESMES engega un nou projecte. Durant el mes de maig, als nostres menjadors volem treballar la SOLIDARITAT. És per això que hem dissenyat una proposta d’activitats per realitzar amb els infants des de P3 fins a 6è.
La idea és poder treballar aquest concepte durant les setmanes prèvies al dia solidari, comptant amb la col·laboració de tots infants i fer-los sentir partícips del procés.
El dia 10 de maig de 2018 farem el dinar solidari, on TRESMES donarà 1 euro per cada infant que es quedi als nostres menjadors. Aquests diners aniran destinats íntegrament a l’ONG PROACTIVA OPENARMS  ( www.proactivaopenarms.org ).
PROACTIVA OPENARMS ens ha facilitat material, fotografies i vídeos. Si vosaltres, com escola, us interessa treballar aquest tema, us podem facilitar aquest material. Nosaltres, com a menjador hem preparat un recull de fotografies amb les quals farem una petita exposició pels usuaris.
Si esteu interessats en col·laborar amb aquest projecte, també ens hem posat en contacte amb Fernando del Berro, fotògraf i col·laborador d’OPENARMS, el qual ha tret un llibre amb un recull de fotografies, EN LA ORILLA https://youtu.be/O9C7wMF4_jM .  El preu mínim és de 25 euros. Tota la recaptació va destinada íntegrament a OPENARMS. Per encarregar-lo i pagar-lo us heu de dirigir a coordinació del menjador.
Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.