dijous, 2 d’octubre del 2014

NOTA INFORMATIVA: MENJADOR

Benvolguts:

Degut a un seguit de dubtes que ens heu consultat, hem estimat oportú enviar un comunicat per informar a tots els pares.

Els nens que es queden fixes 2, 3 o 4 dies a la setmana, si esporàdicament necessiten realitzar un canvi de dia ( p.e. en comptes de dilluns s’han de quedar un dimecres), ho poden fer sempre que el canvi sigui dins de la mateixa setmana i previ avís a la coordinadora.

Els tiquets del menús eventuals es poden adquirir el mateix dia al matí dins de l’horari d’atenció als pares de la coordinadora o bé comprar-los per avançat per tal de tenir-los en cas de necessitat ja que no caduquen.

El preu del menú vegetarià de 7,50 €/menú que figurava en el full informatiu correspon als nens que es queden fixes 5 dies a la setmana.

El preu del menú vegetarià eventual és de 8,20 €/menú.

Us adjuntem aquí un full informatiu amb informació ampliada dels preus d’aquest menú amb totes les opcions.

També veureu que hi han hagut modificacions a la baixa en l’import de les quotes, és degut a que s’han ajustat als dies lectius corresponents a aquest curs escolar.


Si teniu qualsevol consulta teniu el mail del menjador a la vostra disposició: menjador.ampagualba@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.