dilluns, 28 de juliol del 2014

NOTA INFORMATIVA CASAL D'ESTIU

Benvolgudes famílies,

Us informem que el divendres dia 1 d'agost, per cel·lebrar la cloenda del Casal d'Estiu, tindrem un parell de sorpreses per als nens i nenes que de segur els agradaran molt.

Durant el matí, entre les 10,30 i les 12,30 aprox podran muntar en pony i, en acabar, farem entrega a tots els nens i nenes d'un record del Casal.

TOTS els nens i nenes que s'han apuntat al Casal aquest estiu estan convidats a aquesta Jornada de Cloenda, amb independència de si han vingut 1 setmana ó tot el Casal complet i no es cobrarà res per assistir-hi. Si el vostre fill o filla no està apuntat al Casal aquesta setmana i teniu intenció de portar-lo/la divendres, us agrairem que ens ho feu saber dimecres a les 12h com a màxim, per tal de disposar del monitoratge necessari. D'altra manera és possible que no poguem acollir a tothom per manca de monitors.

Igualment, el record serà per també per a tots els participants al Casal. A aquells nens i nenes que no puguin venir se'ls guardarà el seu record per a que el puguin recollir un cop començada l'Escola.

Al migdia, anirem a dinar al Til·ler amb els nens i nenes que es quedin al menjador. (No hi haurà modificacions respecte els preus de menjador)

No cal dir que tot això serà sorpresa i que ens agradaria que els nens no en sabéssin res fins arribat el moment.

Fins divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.