divendres, 14 de febrer del 2014

CARNESTOLTES 2014



Benvolguts pares i mares: 
S'acosta el Carnestoltes a Gualba!
El celebrarem el 8 de març així que ja podeu anar pensant quina disfressa portareu i de quina manera hi participareu; individualment, en una comparsa o en una mini-comparsa (màxim 4 persones).
Com cada any hi haurà concurs de disfresses i caldrà una inscripció prèvia per tal de participar-hi. La Maria Delgado és qui ho gestionarà. El preu per persona disfressada serà d'1 euro.
La Rua començarà a les 19h a la Plaça Joan Ragué. Després de voltar pels carrers de Gualba a ritme de tambors, hi haurà sopar calent a la sala. Qui s'hi vulgui apuntar haurà de comprar tiquets de 5 euros per persona. Els podeu trobar a l’escola (Maria Delgado) a l'Avalon, a Can Florenci, al Til·ler o al Bordes.
Només hi ha 160 places així que afanyeu-vos que us en podeu quedar sense!
Havent sopat es faran les presentacions de totes les comparses i disfresses per poder valorar qui serà o seran els guanyadors. 
Pujaran a l'escenari tots els participants. Qui ho vulgui pot preparar un ball o una música o una perfomance o el que calgui per fer lluir al màxim la disfressa i sorprendre al jurat.
Gràcies a tots i animeu-vos a participar!
Us hi esperem!

Comissió de festes de l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.