dilluns, 13 de maig del 2013

CASAL D’ESTIU 2013, INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS!


Benvolgudes famílies i tutors,

Aquest any us presentem un casal adaptat a totes les edats dels nostres nens i nenes que esperem que sigui del gust de tots. El Casal serà coordinat per l’empresa Actres, que ja ha treballat amb nosaltres els darrers anys. Podeu trobar més informació d’Actres a www.actres.es

Cinc setmanes des del 25 de juny al 26 de juliol   Julius Verne a Gualba ( P3 a 6è)

Ofereix als nostres nens i nenes activitats lúdiques i un espai de sociabilitat a través de jocs, cançons, tallers i esports. Aquest any s’ha valorat amb Actres incorporar jocs d’aigua cada dia millorant el benestar dels nens i nenes usuaris del casal i prescindir de l’activitat de piscina, reduint costos. Informació que us ampliem en l’arxiu adjunt que ens ha facilitat Actres.

Vist, l’èxit que té la nit d’acampada (preu a part), hem treballat amb Actres per tal de poder ampliar l’oferta a tres nits durant el casal, podent participar de  totes elles, qualsevol usuari del casal. S’oferirà servei de berenar, sopar i esmorzar, i es realitzaran activitats vinculades a la temàtica durant aquella estada.

Esperem que aquesta proposta us agradi tant com a nosaltres, animeu-vos!


L’horari del casal serà de dilluns a divendres de 9.00 h a 13.00 h

Hem establert un preu de 32€ per setmana, si es paga dins els terminis establerts, independentment de la setmana que sigui. Si són dos o més germans, el primer paga 32€ i els següents 28€.

Preu de cada NIT D’ACAMPADA per nen és de 9€ (Inclou berenar, sopar i esmorzar, i evidentment el monitoratge).

Ambdós preus poden veure’s modificats en funció del número final de nens que s’inscriuen tant en el casal com en les diferents acampades.

Hi haurà servei de menjador a raó de 30€ setmanals (6€ per dia). En aquest cas l’hora de recollida serà a les 15h. Marqueu les vostres necessitats en el full adjunt, indicant els dies de la setmana que el necessiteu. El cost del menjador es pagarà per avançat.

També oferim un servei d’acollida matinal durant tot el casal, al mateix preu que tot el curs si hi ha un mínim de 10 alumnes. Us preguem comuniqueu a la Maria Delgado les vostres necessitats al respecte, a banda d’indicar-ho en el full adjunt.

INSCRIPCIONS:
Us adjuntem la inscripció al casal.
Cal que la retorneu a l’escola  (maria delgado), a la bústia de l’ampa, o reenviar-la per mail. La maria delgado proporcionarà fulls d’inscripció a qui li demani en horari de 9-10 del mati.
TERMINI PER RETORNAR INSCRIPCIÓ: FINS EL PROPER 31 DE MAIG (DIVENDRES)
El pagament s’efectuarà mitjançant domiciliació bancària.
ELS NENS EXTERNS A L’ESCOLA faran un ingrés a compte bancari de l’ampa 2038-6875-08-6000003424 del total de l’activitat abans del 15 de juny i entregaran la inscripció a l’Ajuntament o per correu electrònic.


Amb la col·laboració de L’Ajuntament de Gualba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.