PATI

PROJECTE PATI: 

Visualitza aqui un Power Point explicatiu

Des de la comissió del projecte pati us animem a participar al grup motor  encarregat de generar propostes per transformar el pati de la nostra escola! La idea és que tot el claustre de mestres, pares i mares i la Maria Delgado com a representant del les monitores de menjador reflexionen junts sobre allò que passa al pati i com ho volem transformar per tal d’ iniciar així els canvis a finals d’aquest últim trimestre.

El grup motor necessita: 1 pare/mare per curs mínim.

Cal dir qui participarà al grup de delegats.

LIMIT: 9 març

*Aquells que volgueu assistir i us va bé aquest horari però us emporteu els fills a dinar a casa,  podríen parlar-ho  per tal de facilitar la vostra assistència.

*L’assistència d’aquests pares/mares és amb compromís d’assistir a totes les sessions ja que és important que visqueu tot el procés. 

Sessions: GRUP MOTOR : 12.30 A 14H (PUNTUALS)

19 de Març DILLUNS (presentació dels resultats)

20 de Març DIMARTS (Importància del joc i del moviment pel desenvolupament dels infants)

3 Abril DIMARTS (desigualtats de gènere i coeducació)

9 Abril DILLUNS (conexió entre escola i entorn)

17 Abril DIMARTS (recopilació de propostes, priorització i concreció d’aquelles que volem dur a terme)

4 Maig DIVENDRES (recopilació de propostes, priorització i concreció d’aquelles que volem dur a terme, amb l’assistència de l’Alcalde.

* De cada sessió es penjarà al Bloc de l’AMPA les conclusions per tal  que tots els pares/mares visquin el procés i si es creu convenient que aportin idees (a través de l’enllaç al grup de delegats)

Altres sessions previstes on es podrà participar: 

Sessions obertes a PARES I MARES: 

Pendent de data. 1 sessió entre el 17 abril i el 4 maig un Divendres a la TARDA.

Objectiu: Conclusions grup motor i aportacions dels pares/mares per homogeneizar idees i propostes.

Sessió amb els nens/es: 

Es farà una sessió

Objectiu: Conclusions grup motor i aportacions dels alumnes per homogeneizar idees i propostes.


Finalment i per tal que veieu que el projecte té data per començar a canviar el pati, es preveu que entre Maig i Juny es faci una Jornada en un Dissabte amb dinar a dins l’escola per a poder iniciar algun dels canvis que s’han proposat entre tots! 

Ànims!


Des de la comissió de Pati tenim moltes ganes de veure els fruits de tot plegat i poder oferir quan abans millor, un canvi al pati dels nostres petits!


Responeu doncs els pares/mares que podríeu participar del grup motor dels canvis abans del 9 de Març, al grup de Whatsapp de delegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.