ESPAI TALLERS

Benvinguts a l'Espai AMPA!


Obrim un espai on oferirem tallers i xerrades des de l'AMPA

Per iniciar aquesta proposta us presentem la primera activitat amb molta il·lusió: 


Cercles de donzelles per a noietes

Un espai acollidor, íntim i respectat per poder parlar, compartir i sentir obertament la nostra ciclicitat, el despertar de la fertilitat i la sexualitat. Amb materials pedagògics, llibres, propostes creatives...ens apropem a la menarquia, l'arribada de la primera menstruació per poder viure-la amb alegria i celebrar-la!!

Sessions mensuals de 2h el segon dimecres de cada mes. Horari: 17h a 19h 

Dates: 9 Octubre, 13 Novembre, 11 Desembre, 8 Gener, 12 Febrer, 11 Març, 8 Abril, 13 Maig , 10 Juny. Seràn a l'escola.

Recomanem un grup de 11 a 12 (mínim 6 i màxim 12) si el grup no s'omple, amb aquestes edats, s'obrirà a 4rt, aquestes sessions s'inicien des dels 6 anys. Des de l'AMPA es mirarà de fer una proposta més amplia en endavant per cobrir noiets i edats inferiors, si sortís un grup mínim, si hi esteu interessats escriviu a ampagualba@gmail.com
Informació: 
Preu trimestre: 45€ a entregar la 1a sessió d'octubre, (15€ per sessió). 
Inscripció: 15 euros per ordre de solicitud al formulari d’inscripció (AQUÍ), (aviat el trobareu per TPV/SERVEIS per confirmar plaça, compromís + material)
ALERTA: Data límit inscripció 1 OCTUBRE!

Dinamitza: Alba MiralpeixLa proposta es complementa amb trobades no obligatòries de Mares i Donzelles (un parell de dissabtes al matí de 3h, pendent dates a partir de gener).  Les sessions de mares i donzelles es faran en un espai adequat i el  preu per sessió és de 25€ les 3 hores. 
Us encantarà aquesta nova mirada!


Cap comentari:

Publica un comentari

L’ús genèric masculí en aquest bloc no suposa cap discriminació per raons de gènere. S’assumeix com a una característica de la llengua catalana.